Persondatapolitik

Personoplysninger

Når du booker en stand, oplyser du dit fornavn, efternavn, e-mail samt telefonnummer. Du oplyser ligeledes din banks reg. nr. og konto nr. som bruges til udbetaling af dit tilgodehavende. I forbindelse med booking giver du også tilladelse til at Bizsys (leverandør til kassesystemet) behandler dine personlige oplysninger. Vi bruger dine personoplysninger i forbindelse med booking, opfølgning på salget, udbetaling af fortjeneste eller når der ellers behandles kundedata som findes i kassesystemet.

Oplysningerne slettes automatisk, når brugeren har været inaktiv i 5 år.

Fortrolighed

LuksusBanks medarbejdere samt vores udbyder af kassesystemet Bizsys har adgang til dine data når der skal udvikles nye funktioner til systemet, eller der laves anden vedligeholdelse i systemet.

Dine rettigheder

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Hvis du ønsker at fjerne dine oplysninger i vores system, kan du gøre det ved at sende en mail til rikke@luksusbank.dk Vi behandler alle dine oplysninger fortroligt.