Om os

interiør af butikken, hvide reoler med secondhand genbrugstøj, fokus på hvide runde lamper

Om LuksusBank

Rikke Bank, stifter og ejer af LuksusBank fortæller om butikkens oprindelse

LuksusBank er en secondhand butik i Brabrand, med salg af luksus genbrug og secondhand tøj, sko, tasker, interiør og møbler.

Mit navn er Rikke Bank, og jeg står bag genbrugsbutikken LuksusBank.

Jeg åbnede butikken i 2019, og siden da er der sket en masse. Ideen startede egentlig med salg af genbrugsmøbler og lækre interiør ting, og dertil måske et lille lækkert udvalg af tøj og tasker. Men det viste sig hurtigt, at det var tøjet der var mest interesse for.

Så i dag består butikken af 55 reoler til tøj og 10 reoler til interiør og derudover er alle de møbler, som er en del af indretningen også til salg, ja faktisk er alt i butikken til salg.

Den fysiske butik

Mange er slet ikke klar over at LuksusBank er en fysisk butik på hele 320 m2 i to etager, beliggende på Langdalsvej 75 i Brabrand.

Der er ca. 1.500 stykker tøj og sko som bliver skiftet ud løbende. Der kommer nye varer stort set hver dag, pga. nye reollejere og der derfor dagligt bliver fyldt op på reolerne.

Beliggenhed

Butikken ligger 6 km fra Aarhus C. Bus nr. 15 holder lige ved butikken. Kommer du i bil er det nemt at parkere lige foran butikken – og det er gratis.

interiør med grønne planter, dæmpet lys og stifter Rikke Bank

Følg os på Instagram

Du kan følge med på vores Instagram på @luksusbank. Det giver et godt overblik over hvilke varer der er til salg. Der bliver dagligt lagt nye varer op, og nogle gange gælder det om at være hurtig.

Vi sender også

Mange vælger også at få sendt deres varer, du betaler via mobilepay, og så koster det 50 kr. i fragt.
Det er dog kun en meget lille del af udvalget der bliver lagt op på de sociale medier, så kig endelig forbi butikken og lad dig inspirere. Håber vi ses!

Presseudklip

Kontakt

LuksusBank
Langdalsvej 75
8220 Brabrand
CVR: 39131587
Tlf.: 30 30 73 26
Mail: rikke@luksusbank.dk

Parkering

Der er fine parkeringsmuligheder foran bygningen, så det er nemt at komme frem og tilbage fra butikken ved indlevering og opfyldning af varer.

Cookiepolitik

Åbningstider

Mandag: Lukket
Tirsdag: 11:00 – 17:00
Onsdag: 11:00 – 18:00
Torsdag: 11:00 – 17:00
Fredag: 11:00 – 17:00
Lørdag: 10:00 – 14:00
Søndag: Lukket

Nyhedsbrev

© 2023 All rights reserved LuksusBank