Konceptet – kort fortalt

Din garderobe skal indeholde minimum 10 varer, som er efterspurgte mærker eller moderigtige.

1. Book en reol (book her)
2. Hent dine prismærker i butikken
3. Prismærk dine varer hjemme
4. Opsæt din stand i butikken (altid torsdag)

De fleste kvinder kender det, vi har for mange lækre sko, tasker og dyrt tøj og skabet bugner af smukke vaser og lysestager eller andre ting, vi ikke længere bruger.

Vi har sikkert for en formue liggende i garderober og skabe, og det meste er sikkert kun brugt få gange. Men vi bliver jo hele tiden fristet af nye styles, farver og trends, og lader os derfor friste og køber nyt igen og igen. Vi kan ikke nænne at skille os af med det, så det hober sig op. Hvis vi nu kunne få noget for vores kæreste eje, yndlingsblusen og den smukke vase eller et smukt gammelt møbel. Kunne det måske være okay…?

SÅ – Kill your darlings!

Hos LuksusBank har du mulighed for at leje en reol i min skønne butik, hvor der er god service og rart at være. Lokalet er råt og cool og det er en vigtig del af konceptet at butikken altid fremstår flot og imødekommende samt, at det gerne skal være et sted hvor du får inspiration til at forny dit hjem eller dit klædeskab.

Der vil dagligt være opslag på FB og Instagram, hvor jeg viser forskellige varer frem. Og jeg tilbyder selvfølgelig at sende varerne ud til kunder som ikke har mulighed for selv at komme forbi.

Alle varer skal være i god stand, gerne et kendt design eller brand.

Der vil også forkomme nye varer i butikken, da vi opkøber restpartier samt udgåede varer fra interiørbrands, som vi kan sælge til skarpe priser.

© 2020 All rights reserved LuksusBank